The best of both worlds
Life is full of difficult choices. Here at the French Riviera, we are trying to choose between staying by the seaside and enjoying the beautiful spring weather or grabbing our skis and heading up to the French Alps. Probably one of the best dilemmas you can have! The ski slopes are only around 2 hours away which makes it ideal for a fun day-trip. And when your legs are tired from hitting the slopes too hard you can always jump in the car and head back to the sandy beaches and hot sun. We might even dare to say that here you can have it all. 

Whether or not you plan to go skiing or just relax by the beach, Riviera luxury rentals has the ultimate selection of luxury rentals for your next vacation on the French riviera. Visit us on https://www.rivieraluxuryrentals.com/en or send us an email at contact@RivieraLuxuryRentals.com and we will happily help you find the perfect vacation rental for your next adventure!


Ibland måste man göra svåra val i livet. Här på den franska rivieran sa väljer vi mellan att stanna nära havet och fortsatta njuta utav det fina vårvädret eller sätta oss i bilen och köra den korta turen upp till skidbackarna i Alperna. Förmodligen ett utav de bästa dilemman man kan ha! De närmsta backarna är bara 2 timmar bort vilket gör det till en perfekt dagsutflykt. När benen börjar ge vika efter en dag i backen sa är det bara att hoppa in i bilen igen och styra tillbaka mot stränderna och den strålande solen. Här kan man verkligen njuta av det bästa utav två världar. 

Riviera luxury rentals har ett brett utbud utav de mest exklusiva villorna och lägenheterna runt om Cannes och resten utav den franska rivieran. Besök gärna våran hemsida på https://www.rivieraluxuryrentals.com/en eller skicka ett email till contact@RivieraLuxuryRentals.com så ska vi hjälpa dig att hitta det perfekta drömhuset för din kommande semester!