Eze Village
At first glance, Eze looks like a village straight from the fairytales, it is perched on a hill overlooking the Mediterranean sea. The small medieval town is known for one of the best views on the Cote d’Azur as well as the quaint shops and cafés. On the very top of the village, there is a botanical garden that is the main goal for most visitors but some come to have a real four-star dining experience with breathtaking views. 

A trip to Eze is just one of the many little excursions that you can do while staying in our luxury villas and apartments. No matter if you have been here before, we can guarantee that there is something new to see next time you come for a visit.


Feeling like the south of France could be your next vacation destination? Riviera Luxury Rentals can offer the most luxurious villas and apartments on the french riviera! Visit us on  https://www.rivieraluxuryrentals.com/en or send us an email at contact@RivieraLuxuryRentals.com and we will make sure to find the perfect villa or apartment that fits all of your needs. 
Eze ligger vackert beläget högst uppe på toppen utav ett berg med utsikt över medelhavet. Den lilla byn har bevarat sin ursprungliga medeltida arkitektur och är mest känd för den botaniska trädgården som är många besökares höjdpunkt för dagen. Andra besökare föredrar att spendera mest tid i någon utav restaurangerna där man inte bara bjuds på god mat men även pa hisnande vyer. 


En tur till Eze är bara en utav manga utflykter man kan välja mellan när man är på semester på den franska rivieran. Det finns garanterat något nytt att se och göra varje gång man kommer på besök! Så om ni börjar fundera på att spendera er nästa semester på den franska rivieran, besök oss på https://www.rivieraluxuryrentals.com/en eller skicka iväg ett mejl till contact@RivieraLuxuryRentals.com så hjälper vi dig att hitta det perfekta huset eller lägenheten för din nästa semester!