Gorges du Verdon


One of the most beautiful places in France can be found close to our luxury villas, some call it the “Grand Canyon of Europe” and it is easy to see why. When you feel like a break from the cocktails by the pool we suggest that you go for a ride up the mountains to Gorges du Verdon. The scenic drive takes you to the turquoise lake where you can rent a boat and go explore the area.The pictures do not do this place justice so it is probably best that you come to see for yourself! When you do, contact us at Riviera Luxury Rentals to find the most exclusive villa and apartment rentals on the French riviera. Visit our website on  https://www.rivieraluxuryrentals.com/en or send us an email at contact@RivieraLuxuryRentals.com and we will make sure to find the perfect holiday rental for you!


En utav de mest vackra platserna i Frankrike ligger i närheten utav våra lyxvillor, vissa kallar det “Europas Grand Canyon” och det är lätt att förstå varför. När det är dags för en paus från drinkarna vid poolen så kan man ta en tur upp i bergen till Gorges du Verdon. Det är en vacker bilfärd med vyer över den turkosa sjön men vi rekommenderar att köra hela vägen ner till sjön och hyra en båt för att bättre utforska området. 


Bilderna gör inte platsen rättvisa så det är säkrast att åka hit och se det med egna ögon! Vi kan hjälpa er att hitta den perfekta villan eller lägenheten för er vistelse, skicka oss ett mejl på contact@RivieraLuxuryRentals.com eller besök oss på vår hemsida,  https://www.rivieraluxuryrentals.com/en