Cannes Film Festival - Villa Alang Alang

Our most spectacular villa is available for rent during the Cannes film festival. It is one of the most exclusive villas you can rent on the french riviera. Villa Alang Alang offers panoramic views over the mediterranean sea, mountains, and Cannes. The villa is fully staffed and has all of the amenities that one could wish for, including 9 en-suite bedrooms, an infinity pool, and a fully equipped spa. 

But the best feature of all is definitely the beach. Yes, you read that correctly, this villa in the hills comes with its own private beach! So you no longer have to choose between going to the beach or staying by the pool. If you are interested in renting this amazing villa, send us an email at contact@RivieraLuxuryRentals.com or visit our website https://www.rivieraluxuryrentals.com/en


Vår mest exklusiva villa är ledig för Cannes film festival, det är en utav de mest spektakulära villorna på den franska rivieran. Villa Alang Alang erbjuder panoramisk vy över medelhavet, bergen och Cannes. Villan är fullt bemannad och har allt man kan önska sig! Det finns 9 sovrum, en pool och ett fullt utrustat spa. 

Men det absolut bästa med Alang Alang är stranden. Yes! du läste rätt, denna villan i bergen har en privat strand. Så nu behöver du inte längre välja mellan att åka till stranden eller att stanna vid poolen! Om ni fortfarande letar efter någonstans att bo under film festivalen i Cannes, skicka ett email till contact@RivieraLuxuryRentals.com eller besök vår hemsida på https://www.rivieraluxuryrentals.com/en!

Villa Alang Alang