Easter Holiday's coming up!

The Easter holidays are right around the corner and we are guessing that many are in the process of planning their holidays for the long weekend. Why not do something different this year and look for the Easter eggs in one of the gardens of our luxury villas? Or just escape the stress of hosting the Easter dinner this year and instead spend it lounging by the pool or on the beach. Just in case that sounds intriguing we will suggest a few pools where you can picture yourself that weekend!


Send us an email at contact@RivieraLuxuryRentals.com and we can show you our selection of luxury villas and apartments that you can rent for your next holiday! Click on the name of the villas to find out more information!


Påskhelgen börjar närma sig och och vi gissar att många är i full gång att planera långhelgen. Varför inte göra något annorlunda i år och leta påskägg  i någon utav våra lyxvillors trägårdar? eller varför inte helt hoppa över att stressa inför årets påskmiddag och istället slappna av vid en pool eller vid strandkanten? Om detta låter intressant så föreslår vi att ni scrollar vidare och tar en titt på våra förslag utav pooler där ni kan spendera eran långfredag! 


Skicka iväg ett mejl till contact@RivieraLuxuryRentals.com så kan vi hitta det perfekta huset eller lägenheten för er nästa semester! Klicka på villornas namn för mer information!
Villa Aquarius


Villa Cassiopeia


Villa Capricorn


Villa Hermes