Looking for a venue for your dream wedding?

What could be more romantic than getting married on the French Riviera? Take a look at the beautiful villas that we have available for rental and say “yes” to a wedding with a breathtaking sea view! No matter the theme of your wedding you can be sure to find the venue of your dreams. We have amazing villas that are perfect for your big day and that will make it extra memorable! 

If you are interested in booking a villa for your wedding, holiday or another event, visit us on https://www.rivieraluxuryrentals.com/en or send us an email at contact@RivieraLuxuryRentals.com and we will make sure that you find exactly what you are looking for!


Vad kan vara mer romantiskt än att gifta sig på den franska rivieran? Kolla in våra vackra villor och säg “ja” till ett bröllop med havsutsikt! Oavsett vad ni har för tema för erat bröllop så kan vi hitta den perfekta platsen för er stora dag. Vi har fantastiska villor som kommer att kunna förverkliga erat drömbröllop! 

Om ni är intresserade av att boka en villa för bröllop eller kanske för bröllopsresan, skicka iväg ett mejl till contact@RivieraLuxuryRentals.com eller besök vår hemsida på  https://www.rivieraluxuryrentals.com/en så kan vi hjälpa dig att hitta precis det du letar efter!Here are a few examples of villas for inspiration! Click on the name of the villa to find out more.