Selection of the week - Sports facilities

This week we want to show you some of the great sports facilities at the luxury villas we have available for rent. Even if you feel like the vacation should be all about relaxing, some of you might feel like sweating a bit after one too many pain au chocolat. And if you don’t, you can at least easily take a picture in the gym every day to keep up your hard earned Instagram appearance….

Scroll through and enjoy, if one of them specifically interests you or if you want to see what else we have to offer, visit our website on  www.rivieraluxuryrentals.com/en  or send us an email at contact@RivieraLuxuryRentals.com and we will help you find your dream house for your next holiday. 


Denna veckan så tänkte vi visa några villor som är utmärkta för den som vill hålla igång även under semestern. Även om ni känner att semestern egentligen bara är till för att ta det lugnt, så kanske vissa känner för att svettas lite efter en för många “pain au chocolat”. Och för er som föredrar en mer horisontell position under semestern, så kan ni iallafall ta en daglig bild i gymmet för att hålla uppe erat instagram rykte….

Om ni ser något ni gillar lite extra eller är nyfikna på vad mer vi har att erbjuda, skicka iväg ett mejl till contact@RivieraLuxuryRentals.com eller besök vår hemsida på www.rivieraluxuryrentals.com/en


Villa Manon


Villa La Reserve