Selection of the week -Spa facilities

Holidays should be all about relaxation and we got the perfect villas for it! This week we want to show you some luxury villas that have incredible spa facilities. These spas will for sure give you that 4-star luxury experience and make you feel like a new person at the end of your vacation! These properties can offer a variety of spa amenities, some are fully equipped with massage rooms, jacuzzi, and even a hair salon. Click on the villa name to get more information! 

What do you think of this week's selection of fantastic properties? Why not rent one of them for a summer holiday or congress rental! Give the office a ring on +33 4 93 99 96 75, or send us an email at contact@RivieraLuxuryRentals.com  to discuss renting one of these properties!


Semestern är till för att slappna av och ladda batterierna och vi har de perfekta villorna för att göra just det! Denna vecka så tänkte vi visa några villor som har fantastiska spa anläggningar, för en riktigt avslappnande semester. Dessa villor erbjuder bland annat jacuzzi, massage rum och till och med hårsalong. Klicka på villornas namn för mer information! 

Om ni ser något ni gillar lite extra eller är nyfikna på vad mer vi har att erbjuda, skicka iväg ett mejl till contact@RivieraLuxuryRentals.com eller besök vår hemsida på www.rivieraluxuryrentals.com/en så kan vi hjälpa er att hitta det perfekta huset att hyra för er nästa semester! Villa Reserve Villa CassiopeiaVilla Alang Alang