Villa Fedora

Villa Fedora


This is one of our newest Villas that is available for rent! It is beautifully located in the prestigious super Cannes area and has 4 bedrooms plus all of the amenities one could wish for. We are going to let the pictures speak for themselves and if you are interested in renting this villa or any of our other luxury villas, send us an email at contact@RivieraLuxuryRentals.com or visit our website on www.rivieraluxuryrentals.com/en and we will make sure to find the perfect holiday rental for you!


Här har vi en utav de senaste tillskotten bland våra lyxvillor för uthyrning. Huset ligger vackert beläget i super Cannes området och har 4 sovrum plus alla bekvämligheter man kan önska sig. Vi låter bilderna tala för sig själva och om ni blir sugna på att göra en bokning eller kolla på våra andra lyxvillor, skicka ett mejl till contact@RivieraLuxuryRentals.com eller besök vår hemsida på www.rivieraluxuryrentals.com/en så hjälper vi dig att hitta det perfekta huset eller lägenheten för din nästa semester!