Places to visit on the French Riviera - Île Sainte-Marguerite
Today we want to show you one of the many beautiful places you can visit when you explore the French Riviera. Île Sainte-Marguerite is an island not far from Cannes coastline and it is well worth the short boatride! If you take a walk around the island you can find small secluded beaches that you might have all to yourself if you are lucky! It is the perfect place if you feel like you need to get away from the city and the traffic and just recharge your batteries in the nature for a while! 
If you are interested in history you can pay a visit to Fort Royal which houses "Museum of the Sea" where you can see items that have been recovered from ancient Roman shipwrecks. You can also visit the very cell which once was where the famous Man in the iron mask was kept prisoner. 

But there are also two restaurants on the island which can offer high quality dining experiences with the most beautiful views right by the sea. Or you can just go for a drink and lounge on one of their sunbeds! 

If you are planning a trip to the south of France we can help you find the perfect luxury villa or apartment for your stay! We have a wide range of luxury rentals in many locations on the french riviera. Visit our website  https://www.rivieraluxuryrentals.com/en or send an email to  contact@RivieraLuxuryRentals.com for more information! 

Det finns många vackra platser att utforska längs den franska rivieran och idag tänkte vi visa en utav dem. Île Sainte-Marguerite ar en ö som ligger utanför Cannes kust. Det ar väl värt den korta båtresan ut till ön for ett besök! Om ni tar en promenad runt ön så kan ni om ni har tur hitta små vikar med stränder som ni kan ha alldeles for er själva. Det är en perfekt dagsutflykt för den som känner att de behöver komma bort från det höga tempot och trafiken i stan ett tag. 

Det finns även ett havsmuseum på ön där man kan se föremål som har blivit upphämtade från havets botten, det mesta från antika vrak från romerska riket. Man kan aven besöka den cell där den kände "Mannen i järnmasken" hölls fången under många år. 

Om man blir hungrig så finns det två restauranger på ön som serverar underbar mat med en fantastisk utsikt over havet. Eller sa man kan bara ta en drink och relaxa i deras solstolar. 

Om du har planer på att resa ner till den franska rivieran nästa semester så kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta villan eller lägenheten för din vistelse! Besök vår hemsida på https://www.rivieraluxuryrentals.com/en eller skicka iväg ett mejl till contact@RivieraLuxuryRentals.com för mer info!