Cannes Film festivalThe event of the year is here! The annual film festival has started and Cannes is once again filled with stars from all over the world. The event goes on for 10 days and attracts crowds of visitors hoping to get a glimpse of the famous actors and actresses. The nominees are picked from all over the world and gives all cultures a chance to win one of the prestigious awards. 

If you are already planning to attend next years event and you are one of the smart early birds, we can help you find the perfect rental for your stay! No matter if you are looking for a luxury villa, an apartment near the palais or an event space. Send us an email to  contact@RivieraLuxuryRentals.com or visit our website  https://www.rivieraluxuryrentals.com/en and we will help you find exactly what you need!

Årets event är här! Film festivalen i Cannes har gått av stapeln för den 72 gången och stan är återigen fylld med stjärnor från världens alla hörn. Festivalen pågår i 10 dagar och lockar till sig horder utav turister som hopppas att få en glimt utav skådespelarna. De nominerade filmerna kommer från en mängd olika kulturer för att ge alla en chans att vinna ett utav de åtråvärda prisen. 

Om du planerar att komma till nästa års event och är en utav de som är ute i god tid så kan vi hjälpa till att hitta den perfekta lyxvillan eller lägenheten för din vistelse! Skicka iväg ett mejl till  contact@RivieraLuxuryRentals.com eller besök vår hemsida på https://www.rivieraluxuryrentals.com/en för mer information!