Selection of the week - Event spaces!

Riviera Luxury Rentals invites you to take a look at our selection of the week! In this selection, you'll find some of our most in-demand properties, this week we hav selectes some properties that are perfect if you are looking for somewhere to host an event! Take a peek at the pictures and click on the property name to find our more!

If you are interested in renting a luxury villa or an apartment for any kind of occasion, send us and email at  contact@RivieraLuxuryRentals.com or visit our website  https://www.rivieraluxuryrentals.com/en and we will help you fin exactly what you need!  

Riviera luxury rentals bjuder in er till att ta en titt på denna veckas urval! De villor som vi har valt ut denna vecka är perfekta för den som planerar ett event. Scrolla vidare och om något ser extra intressant ut så kan ni klicka på villornas namn för mer information!
Om ni är nyfikna på vad mer vi har att erbjuda, skicka iväg ett mejl till contact@RivieraLuxuryRentals.com eller besök vår hemsida på www.rivieraluxuryrentals.com/enDomaine de Lys Villa ChinaApartment in CannesVilla AlbertaApartment in Cannes