Selection of the week - St Tropez


Riviera Luxury Rentals invites you to take a look at our selection of the week! This time we want to show you some beautiful properties in St Tropez. The summer season is almost here and in a couple of weeks, the beach clubs in St Tropez will be filled with happy partygoers. If you want to join them we have some great options for accommodation during your stay. These are some of the most exclusive villas in the south of France and they include all of the amenities that you could wish for. 

If you see anything you like or if you want to see what else we have to offer, email us at contact@RivieraLuxuryRentals.com or visit our website on  www.rivieraluxuryrentals.com/en  so we can discuss the perfect accommodation rental for your next vacation! To find out more about any of the properties, click on the link with the name!


 Riviera Luxury Rentals bjuder in er till att ta en titt på veckans urval! Denna gången så har vi valt ut villor i St Tropez. Sommaren närmar sig med storsteg och inom ett par veckor så kommer strandklubbarna i St Tropez att fyllas med festglada besökare. Dessa villor är bland de mest exklusiva i södra Frankrike och de har alla bekvämligheter man kan önska sig. Scrolla vidare och njut, om ni ser något som ser intressant ut, skicka iväg ett mejl till contact@RivieraLuxuryRentals.com eller besök vår hemsida på  www.rivieraluxuryrentals.com/en så kan vi hjälpa er att hitta en perfekt lägenhet eller villa för er nästa semester! För att läsa mer om någon utav fastigheterna, klicka på länken med dess namn! 


Villa AnemoneVilla Alpha Villa Abigail Villa Arcangela Villa Althea